linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/levatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ajankohtainen-tulvatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousalueiden-ensimmaiset-yleiskokoukset.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalastus-tenojoella.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti.

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen; esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Romuautojen metalli kiertää entistä tarkemmin – kierrätyskoe tuottaa tarkkaa tietoa tilastoja varten (2.7.2020)

Autojen kierrätysprosessia voi kehua esimerkilliseksi. Romuajoneuvoja koskee tuottajavastuu, ja romutettujen autojen materiaalit hyödynnetään lähes täydellisesti. Kuusakoski Oy, yksi romuajoneuvojen käytännön kierrättäjistä lupaa, että autojen metallit saadaan entistäkin paremmin talteen ja kiertoon uudessa rejektilaitoksessa Heinolassa.
 

Laki ja asetus kustannustuesta vahvistettu (26.6.2020)

Uuden kustannustuen tavoitteena on pienentää konkurssiin ajautuvien yritysten määrää koronatilanteessa. Jotta yritys voi saada tukea, pitää sekä toimialan että yrityksen liikevaihdon olla laskenut merkittävästi. Tuen piirissä olevia toimialoja on 368. Laki tulee voimaan 1.7.2020 ja yritykset voivat hakea tukea Valtiokonttorista 7.7.2020 alkaen.
 

Jokamiehenoikeudet mahdollistavat luonnosta nauttimisen (26.6.2020)

Suomen perinteiset jokamiehenoikeudet tarjoavat meille upeat mahdollisuudet liikkua ja virkistäytyä luonnossa riippumatta siitä, kuka on alueen omistaja tai haltija. Luonnossa liikkujan on kuitenkin muistettava vastuullisuus.

Lisää tiedotteita